Current processing time: 1-2 weeks.Je bestelling ophalen op Paper Passion (Dutch)

Posted by Nanda Remkes on

We al even bezig met de voorbereidingen voor de beurs. Er zullen een aantal exclusieve producten te krijgen zijn die we normaal niet in de shop verkopen! (tip voor alle Harry Potter fans, kom even langs onze stand ;))

We zullen uiteraard ons best doen om zo veel mogelijk voorraad mee te nemen naar de beurs en zullen in elk geval van de meest populaire producten een flinke voorraad hebben. Mocht je graag zekerheid hebben, dan kun je vanaf nu tot en met 12 oktober je bestelling in de shop plaatsen, en met de code GEENVERZENDINGPP worden er geen verzendkosten bij je bestelling berekend (geldt alleen voor bestellingen uit Nederland)! Ik zorg er dan voor dat ik je bestelling meeneem naar Paper Passion, en je kunt je bestelling dan bij de stand op komen halen.

Let wel op, tijdens de European Planner Sale (van 28-30 september) kun je OF de sale code ingeven, OF de niet verzenden code. Er kunnen helaas niet 2 codes tegelijk ingegeven worden! Mocht je wel graag tijdens de sale willen bestellen, stuur mij dan even van te voren een berichtje, dan werken we samen aan een oplossing.

Tot op Paper Passion! :)