Current processing time: 1-2 weeks.Creatief in je Bullet Journal

Om te beginnen met je Bullet Journal heb je natuurlijk een Journal en een pen nodig. Voor de basis is dat genoeg, maar we gaan nu een stapje verder. Er is zo veel meer wat je met je Bullet Journal kunt doen dan alleen plannen. Voor veel mensen is het ook een creatieve uitlaatklep waarin ze niet alleen hun hoofd leeg kunnen maken qua planning, maar door het creatieve aspect is het een perfecte manier om even tijd voor jezelf te nemen. Ook als je niet all out wil gaan is het leuk om je journal hier en daar wat kleur te geven. Met een paar simpele doodles en banners ziet alles er meteen een stuk vrolijker uit.

Wat gaan we doen:
Tijdens de workshop maak je kennis met een aantal mogelijkheden om je creativiteit in je Bullet Journal te verwerken. Ik leer je:
* Welke materialen je kunt gebruiken
* Hoe je headers en banners kunt tekenen
* Hoe je gebruik kunt maken van Doodle iconen
* Hoe je handlettering kunt gebruiken in je journal
* Hoe je dit op een creatieve manier in je layouts kunt verwerken

Ik geef je tips, laat voorbeelden zien en je gaat natuurlijk ook alvast zelf aan de slag. Voor zover je dat nog niet gedaan hebt, zetten we samen je Bullet Journal op, zodat je er de volgende dag meteen mee aan de slag kan. Gedurende de workshop is er continu de mogelijkheid om vragen te stellen.

Wat krijg je van mij:
Je krijgt van mij een boekje met daarin naslagwerk en ruimte om zelf te kunnen oefenen. Heb je al een Bullet Journal, neem deze dan mee! Heb je nog geen Bullet Journal dan kun je een Journal bij mij bestellen. 

Wat kost het:
De workshop duurt 2 uur en kost 20 euro per persoon, inclusief het gebruik van materiaal. (Reiskosten worden berekend wanneer het voor mij meer dan 15 km rijden is (€ 0,19 per km).

Starterspakket:
Heb je nog geen Bullet Journal en wil je naast de workshop ook een Journal bij mij bestellen? Kies dan voor het starterspakket en ontvang een Calime Create A5 Journal met grid of dot grid, een Staedtler Triplus Fineliner en een potlood.
De workshop inclusief het starterspakket kost 30 euro.